Geschiedenis van Zamst.

Proloog van ZAMST - Onze geschiedenis begon met de lancering van medische enkel ondersteuningproducten. Hoe Zamst begon. Het begon met de ontwikkeling en lancering van de enkelbandage voor medische doeleinden. In het buitenland gemaakte veterbraces waren destijds de mainstream voor de behandeling van sportblessures. Wij ontwikkelden een bandage met een volledig nieuw concept door het integreren van beschermers van hars. Topvolleybalteams pasten onze producten volledig toe voor blessurepreventie.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 1991

  1991

  Een kans dat medische producten werden omgezet in sportproducten ontstond door een idee van een teamarts van het toenmalige topvolleybalteam. Dankzij zijn moedige beslissing besloten alle spelers onze producten te gebruiken voor blessurepreventie. Ondertussen begonnen we met onderzoek, evaluatie en ontwikkeling van producten met in volle omvang hoge duurzaamheid en kracht inspannende bewegingen.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 1992

  1992

  Wij kregen een groot aantal vragen over onze producten toen het topvolleybalteam grote stappen zette in internationale wedstrijden. We besloten de "sportmarkt" te betreden, waar we geen verkoopervaring of distributiekanaal hadden.

 • De geboorte van ZAMST - Lancering van het merk ter ondersteuning en bescherming van sporters.

  Wij lanceerden een merk voor sporters die altijd worstelen met blessurerisico's, gebaseerd op onze kennis, technologie en prestaties op medisch gebied.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 1993

  1993

  Het begin van ZAMST als "ATHLETE SAVER".

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 1994

  1994

  We voerden bewustmakingsactiviteiten over blessurepreventie uit voor studenten van de clubteams, terwijl we ondersteunende activiteiten uitvoerden voor topsporters die het risico lopen op blessures bij zware wedstrijden. Met voortdurende activiteiten hebben we het vertrouwen van zowel sporters als coaches gewonnen als merk uit de medische wereld en het belang van blessurepreventie.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 1995

  1995

  In 1995 hebben we "ZAMST A2", ons paradepaardje voor de enkel, volledig vernieuwd. Het is tot nu toe vier keer vernieuwd en erkend door beroemde topsporters.

 • Verbetering en innovatie: Full-model veranderingen van de belangrijkste lichaamsdelen aan de behoeften van de markt en de vervulling van de line-up te voldoen

  Wij hebben productverbeteringen en wijzigingen in de specificaties doorgevoerd door te luisteren naar de stem van sportartsen, sporttrainers en atleten. We lanceerden meer producten voor andere lichaamsdelen zoals elleboog, pols en schouder om ons assortiment uit te breiden.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 1996 - 2000

  1996-2000

  In 1996 werden de kniesteunen (KW-serie) en in 2000 de onderrugsteunen (ZW-serie) volledig vernieuwd. Ons doel was de functies te verbeteren door toepassing van driedimensionaal ontwerp en nieuwe materialen.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 2001

  2001

  De 4e generatie van "A2", een vlaggenschip van ZAMST, werd gelanceerd. De witte kleur werd een hot topic door zijn zeldzaamheid. Verbreding van de doelgroep sport door de lancering van producten voor elleboog en pols.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 2002

  2002

  Het aantal gebruikers van ZAMST bij racketsporten zoals tennis en badminton nam toe na de lancering van de producten voor de elleboog en de pols.

 • Verdere innovatie - Van ondersteuning naar bredere categorieën.

  Ons assortiment en onze diensten zijn uitgebreid van "steunen" naar "functionele kleding", "verzorging en ondersteuning" naar "conditie en prestaties". Wij hebben onze productpromoties niet alleen uitgebreid naar conventionele gebruikers, maar ook naar gebruikers die dagelijks sporten, zoals hardlopers.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 2007

  2007

  Wij hebben ons assortiment uitgebreid met functionele kleding voor de verbetering van de conditie en de onderdrukking van verminderde prestaties, naast ons conventionele assortiment voor ondersteuning na blessures en blessurepreventie. We konden nieuwe klanten winnen.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 2008

  2008

  Omdat we willen dat kinderen in de groei veilig en geweldig kunnen sporten, hebben we de producten speciaal voor kinderen ontwikkeld en gelanceerd als ZAMST Jr. serie met vijf producten: pols, knie, enkel en twee soorten icing producten.

 • VOLGENDE STAP: De 2e generatie merklogo en merkboodschap.

  We hebben onze merkboodschap vernieuwd om haar meer bekendheid te geven bij andere klanten dan topsporters. We streefden ernaar nieuwe gebieden te betreden door de allereerste functionele kleding in de geschiedenis van ZAMST te lanceren.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 2009

  2009

  We hebben het merklogo vernieuwd als de tweede generatie. We veranderden de slogan van "ATHLETE SAVE" in "スポーツの喜びをあなたと。".

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 2012

  2012

  We lanceerden de allereerste functionele kleding die niet alleen het enkelvoudige gewricht maar ook de loophouding ondersteunt. "Z20" voor trainingsdoeleinden en "Z0" voor hersteldoeleinden werden in heel Japan verkocht.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 2015

  2015

  Wij hebben de enkelbandage ""FILMISTA ANKLE"" ontwikkeld, die voornamelijk voor voetbal is ontworpen. Het basisconcept is "het product dat stabiliteit van de enkel kan bereiken zonder de gevoelige balcontrole van voetballers te onderbreken". Het is zeer gewaardeerd door onze klanten sinds de lancering en heeft de ISPO Award gewonnen.

 • Hoe is Zamst ontwikkeld 2017

  2017

  Met als doel de voet te benaderen die holistische beweging ondersteunt als basis van het lichaam, ontwikkelden en lanceerden wij "Footcraft", functionele inlegzolen ontworpen op basis van orthopedie en sportgeneeskunde, onze wortels.