Zamst Technologie

De ontwikkeling van producten en diensten voor alle bedrijfscategorieën en regio's is gebaseerd op "Monozukuri (functie en kwaliteit)" van Medical Business, onze core business.

COMPRESSIE/PERFECTE PASVORM

Onze gebruikers kunnen een gevoel van stabiliteit en geruststelling krijgen door instabiele gewrichten matig samen te drukken.

Het is ook belangrijk om de ligamenten en pezen die door de blessure zijn beschadigd, voorzichtig onder controle te houden door compressie om stress tijdens het sporten te verlichten.

Compressie onder geschikte omstandigheden wordt ook gebruikt om de bloedstroom, lymfe en andere vloeistofcirculatie te regelen.

STABILISEREN/FIXEREN/ INDUCEREN

Het volgende is vereist voor onze producten: het beheersen van bewegingen die schadelijk zijn voor de genezing, het beheersen van alleen specifieke bewegingen om de activiteit in stand te houden en het begeleiden van bewegingen in de gewenste richting.

COMFORT / VEILIGHEID

De meeste ondersteuningsitems worden gebruikt door de gebruikers voor een lange periode. Als het onaangenaam is om het te dragen, dan zal de gebruiker het niet meer dragen. Bovendien, als het mechanisme of onderdelen voor het aantonen van de productfunctie zich niet in een geschikte positie bevinden, zal het niet mogelijk zijn om die functie uit te voeren.

We hebben een ontwerp nodig dat niet alleen rekening houdt met de oppervlaktevorm van het complexe menselijke lichaam, maar ook met de anatomische rangschikking van spieren, de beweging van bloedvaten en zenuwen, de hoogte van botten en veranderingen in vorm in de beweging.

EVALUATIE

De vraag naar bewijs voor productfunctionaliteit groeit, niet alleen in zorginstellingen.

We zijn er ook trots op dat we de functies van onze producten goed kunnen evalueren en begrijpen en ze met volledige eerlijkheid kunnen uitleggen.