Over Zamst

Zamst versterkt en beschermt atleten door hoogwaardige technische producten te leveren die gemaakt zijn van innovatieve materialen, ontwerpen en productieprocessen.

Zamst. Verandert grenzen in potentieel.

BERICHT VAN ZAMST

Die opwinding en het gevoel van vrijheid dat alleen atleten kunnen ervaren die over hun grenzen durven te reiken. De enige manier om de deur naar de overwinning te openen, is met een agressieve vastberadenheid. Daarom moet je je eigen potentieel nooit onderschatten. Sla vooruit en geloof in je eigen kracht. We weten dat er een onbeperkt potentieel wacht als je hartstochtelijk doorgaat met het overschrijden van de obstakels die voor je liggen. Breng nog meer kracht in je eindeloze uitdaging.

Zamst helpt je met de uitdaging vol te houden als je jezelf tot het uiterste uitdaagt.

VANUIT HET MEDISCHE GEBIED

Geboren uit de medische wereld de geschiedenis van Zamst is altijd medisch geweest.
Zamst is een merk van braces, steun en verzorgingsproducten voor atleten, opgericht in 1993 door NIPPON Sigmax Co., Ltd., een fabrikant van medische hulpmiddelen die al 45 jaar producten voor de orthopedie ontwikkelt en produceert. Het is altijd onze missie geweest om producten en diensten aan te bieden die blessures helpen voorkomen en atletische prestaties verbeteren door de kennis en het advies van sportgeneeskundigen, atletiektrainers en andere professionals te integreren, evenals door naar atleten zelf te luisteren. Kwaliteit en functionaliteit zijn de redenen waarom veel topsporters, zowel professioneel als amateur, onze producten gebruiken.

COMPRESSIE/PERFECTE PASVORM

Onze gebruikers kunnen een gevoel van stabiliteit en geruststelling krijgen door instabiele gewrichten matig samen te drukken.

Het is ook belangrijk om de ligamenten en pezen die door de blessure zijn beschadigd, voorzichtig onder controle te houden door compressie om stress tijdens het sporten te verlichten.

Compressie onder geschikte omstandigheden wordt ook gebruikt om de bloedstroom, lymfe en andere vloeistofcirculatie te regelen.

STABILISEREN/FIXEREN/ INDUCEREN

Het volgende is vereist voor onze producten: het beheersen van bewegingen die schadelijk zijn voor de genezing, het beheersen van alleen specifieke bewegingen om de activiteit in stand te houden en het begeleiden van bewegingen in de gewenste richting.

COMFORT / VEILIGHEID

De meeste ondersteuningsitems worden gebruikt door de gebruikers voor een lange periode. Als het onaangenaam is om het te dragen, dan zal de gebruiker het niet meer dragen. Bovendien, als het mechanisme of onderdelen voor het aantonen van de productfunctie zich niet in een geschikte positie bevinden, zal het niet mogelijk zijn om die functie uit te voeren.

We hebben een ontwerp nodig dat niet alleen rekening houdt met de oppervlaktevorm van het complexe menselijke lichaam, maar ook met de anatomische rangschikking van spieren, de beweging van bloedvaten en zenuwen, de hoogte van botten en veranderingen in vorm in de beweging.

EVALUATIE

De vraag naar bewijs voor productfunctionaliteit groeit, niet alleen in zorginstellingen.

We zijn er ook trots op dat we de functies van onze producten goed kunnen evalueren en begrijpen en ze met volledige eerlijkheid kunnen uitleggen.