Nieuwe Zamst website.

Nieuwe Zamst website.

De nieuwe website van Zamst bestaat sinds maart 2022, wij hebben ons uiterste best gedaan om de website zo praktisch mogelijk te maken zodat de klant een fijne ervaring heeft op de Zamst website. Wij hebben een snellere website gemaakt zodat de klant niet lang hoeft te wachten en vlot door alle producten en pagina’s kan klikken, met alle nieuwe informatie over de geschiedenis, producten en atleten van Zamst en het nieuwe logo van Zamst wil je natuurlijk niet lang wachten.

Door onze nieuwe technologie is het ook extra makkelijk geworden om de perfecte brace te vinden, u kunt bij de brace vinder makkelijk en snel de perfecte brace uitkiezen. Als je nog niet weet wat voor blessure je hebt dan kunt u hier meer over lezen bij onze Blessures pagina, hier staat uitgebreid uitgelegd wat voor blessures er zijn en wat je er tegen kunt doen. Als de klanten vragen hebben kunnen ze de vragen stellen via de website of bellen naar de Zamst winkel.

Wij zagen dat er op de Zamst websites veel meer nieuwe technologieën waren dus dit is echt wel onze inspiratie bron geweest voor alle nieuwe snufjes op de website. Wij hebben hier veel positieve reacties van gehad en veel blije klanten omdat de website makkelijk en snel is en als er vragen zijn is de klantenservice goed te bereiken en worden de klanten goed geholpen met hun vragen.

Door al deze nieuwe technologieën zijn wij ook erg gegroeid en hebben wij er veel nieuwe klanten bij gekregen waardoor wij de website steeds iets beter kunnen maken.

Terug naar blog