Yuji Nishida

volleybalster

Yuji Nishida

Yuji is een Japanse professionele volleybalspeler voor JTEKT Stings in de V.League (Japan), waar hij de positie van Opposite inneemt.

Hij is een van de jongste spelers in de selectie van het Japanse herenvolleybalteam van 2018 en de FIVB-cupfinale. Hij maakte zijn eerste internationale optreden met het Japanse nationale team in de FIVB Volleyball Men's Nations League van 2018.

Yuji is nu te zien met de Zamst Pressione Arm en de TC-1 van Zamst.

Hoogtepunten:

  • 2017-18 V. Men's Premier League - jongste debuut in Japan (januari 2018)
  • FIVB Wereldbeker Volleybal 2019 - 4e plaats
  • 2020 Japan Herenvolleybalteam
  • Won de Emperor's Cup en Empress's Cup All Japan Volleyball Championship in 2020.

"Heel erg bedankt voor het bieden van een omgeving waarin ik kan spelen als een volleybalspeler. In het volleybal is prestatie niet alleen afhankelijk van springen, maar ook van snel reageren en uithoudingsvermogen. Daarom hechten we veel waarde aan de inlegzolen die het hele lichaam vanaf de voeten ondersteunen, evenals compressieartikelen die overbelaste spieren ondersteunen. Ik heb gezocht naar betrouwbare, functionele en comfortabele producten van verschillende merken, en de producten van Zamst zijn mijn favoriet geworden. Ik ben blij om met hen in deze sponsoring te stappen, en ik wil Zamst nogmaals bedanken voor het bieden van een speelomgeving."