De populairste enkelbraces van Zamst

De populairste enkelbraces van Zamst

 

Wij hebben met verschillende klanten een test gedaan, zij hebben een enquête ingevuld en met deze feedback hebben wij kunnen bepalen welke enkelbraces de klanten het beste en fijnste vinden.

 

De filmista enkelbrace is de fijnste brace voor sporters omdat je deze makkelijk in je schoenen kan dragen zonder dat je er last van hebt, dit doordat het een hele lichte en dunne brace is. Deze brace is ideaal voor mensen met zwakke enkels want deze brace versterkt de enkel en voorkomt de bewegingen die blessures veroorzaken, alsnog kan je er gemakkelijk mee sporten.

 

De A2-DX enkelbrace word vaak gebruikt door sporters die net een zware enkel blessure hebben opgelopen en door deze brace te dragen kunnen ze weer sneller beginnen met sporten, omdat deze enkelbrace erg stevig is en veel verkeerde bewegingen blokkeert geef je je enkel rust en hersteld de enkel sneller. Door de 2 plastic beugels aan de binnen en buitenkant van de enkelbrace vinden gebruikers dit een erg fijne brace voor snel herstel.

 

De A1 enkelbrace word gekozen als de fijnste brace als je weer begonnen bent met sporten maar nog niet over wilt gaan op de filmista enkelbrace, gebruikers vinden dit een goede midden weg tussen de A2-DX en filmista door dat het nog wel een hoge en stevige brace is maar er makkelijker mee kan bewegen dan de A2-DX.

Terug naar blog