Wilfredo León

volleybalster

Wie is Wilfredo León?

Wilfredo León is een professionele volleybalspeler die speelt voor SIR Safety Susa Perugia, een van de topteams in de Italiaanse professionele volleybalcompetitie.

Op 14-jarige leeftijd begon Wilfredo León te spelen bij het nationale team van Cuba en won een zilveren medaille op het FIVB Wereldkampioenschap Volleybal voor Mannen in 2010 en een bronzen medaille in de FIVB Volleybal Wereldliga. Daarna sloot hij zich in 2014 aan bij de Russische Super League Club Zenit Kazan. León leidde het team naar het kampioenschap van de Europese Champions League en won de MVP-titel in 2015. Hij verkreeg de Poolse nationaliteit in 2015 en speelt een belangrijke rol als kernlid van het Poolse nationale team. In 2018 begon León aan zijn nieuwe uitdaging bij SIR Safety Perugia.

Wilfredo León draagt de ZK-MOTION kniebrace en de ZK-PROTECT kniebrace van Zamst.

"Ik geloof dat blessurepreventie de sleutel is tot de beste prestaties. Ik merkte dit toen ik enkele kleine blessures opliep gedurende mijn carrière. Voortaan wil ik me richten op mijn fysieke verzorging en het is een eer om deel uit te maken van de Zamst-familie. Ik probeer veel verschillende producten van Zamst en ik voel me perfect met alle braces!"

Wilfredo León Venero Zamst

Favorieten van Wilfredo León